Contact

Bedrijfsgegevens

Biologische bakkerij Lofbaer Broot | Raadhuisstraat 103 | 4701PN | Roosendaal | Kvk Breda 83833307 | BTW nr NL003878105B56 | SKAL certificering nummer 109519

Bezoekadres (bakkerij en winkel)

Raadhuisstraat 103 in Roosendaal (NB)

Openingstijden winkel

Vrijdag van 10:00 - 15:00 voor losse verkoop en afhalen online bestellingen

Vrijdag van 16:00 - 19:00 voor afhalen online bestellingen (géén losse verkoop, geen toegang tot de winkel)

Zaterdag van 10:00 - 14:00 voor losse verkoop en afhalen online bestellingen

Email

Via onderstaand contactformulier kunt een email sturen naar  bio bakkerij Lofbaer Broot.

Telefonisch contact

U kunt ons tijdens openingstijden van de winkel bellen op nummer 0639448256.  Als er niet word opgenomen dan zijn wij druk met klanten in de winkel of werkzaamheden in de bakkerij. Probeert u het later gerust nog eens of probeer één van de andere contactmogelijkheden.

Whatsapp / Signal / Telegram / Messenger

Het is ook mogelijk om via Whatsapp, Messenger, Signal of Telegram uw vraag te stellen of opmerking te plaatsen. Stuur uw bericht naar 0639448256 en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. U kunt geen bestelling plaatsen via deze kanalen.

Social Media

Via deze link https://www.facebook.com/biologischebakkerij vind u ons op Facebook. Volg of like de pagina en blijf voortaan automatisch op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en aanbiedingen.  Daarnaast zijn we actief op Instagram. U kunt geen bestelling plaatsen via deze kanalen.

Online bestellen

Onze producten zijn ook online te bestellen en naar keuze af te halen in de winkel of bezorgd op het huisadres. Kijk hier voor alle praktische informatie.

Algemene leveringsvoorwaarden

Wanneer u bij ons koopt, besteld of zaken met ons doet krijgt u te maken met de algemene leveringsvoorwaarden. Kijk hier voor de inhoud.

Privacyverklaring

Lofbaer Broot als winkel te maken met wetgeving omtrent uw privacy. Kijk hier voor onze privacyverklaring.

Auteursrecht

Alle beeldmateriaal en tekst op onze website en in onze winkel valt onder auteursrecht. U mag dit dus niet zomaar kopieeren voor persoonlijke doeleinden. Kijk hier welke regels en voorwaarden wij hanteren.

 

Vernieuwen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Desembakkerij Lofbaer Broot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel